Advertentie disclaimer

Op de blog en in de blogberichten van Mevrouw Monstera kom je regelmatig advertenties en affiliate links tegen, deze gebruik ik om inkomsten te genereren. In deze disclaimer leg ik je uit wat ik gebruik en wat dit voor jou én voor mij betekent!

Advertenties

In de zijbalk en soms tussen of onder mijn blogberichten zie je advertenties staan, deze zijn altijd gerelateerd aan de blog. Ik maak hiervoor gebruik van verschillende affiliate programma’s. Wanneer je op deze advertenties klikt en iets besteld, krijg ik daar een hele kleine vergoeding voor. Jij betaalt hier uiteraard niets extra voor!

Affiliate links

Als ik een blogbericht schrijf over bijvoorbeeld een kamerplant, kijk ik altijd of er ‘Affiliate links’ zijn voor deze kamerplant bij de webshops waarbij ik aangesloten ben. Via zo’n affliate link kunnen ze zien dat ik hun product promoot en krijg ik een hele kleine vergoeding wanneer je op de link klikt en je een bestelling plaatst. En ook hiervoor betaal jij uiteraard niets extra. Ik schrijf nooit blogs alleen maar om een affiliate link erin te kunnen zetten, maar schrijf eerst mijn teksten en zoek daarna links erbij.

Ik maak gebruik van de volgende affiliate programma’s en netwerken:

Tradetracker, Awin en Daisycon zijn platforms waarbij verschillende bedrijven zijn aangesloten. Hiervan toon ik links van producten die ik gebruik in een blog of interessant vind. Als ik niet achter een product of bedrijf sta, link ik daar zeker niet naar toe!

Bol.com heeft een eigen partnerprogramma waar ik bij zit. Ik link naar producten waar ik in mijn blogbericht over schrijf en die ik zelf ook weleens via Bol.com koop, en af en toe zet ik er plaatjes bij (zoals hieronder) zodat je makkelijk door kan klikken naar dat product!