Happy Circle interview

Plantfan Interview met Isabelle van HAPPY CIRCLE

Geschreven door:
Geschreven door:

Mevrouw Monstera

In Plantfan Interview gaat Mevrouw Monstera regelmatig plantparents, plantgekkies oftewel crazy plantlady’s interviewen. De allereerste Blog Interview trapt Isabelle van HAPPY CIRCLE af!

Vertel, wie ben je & wat doe je?

Isabelle Schoenmakers – Leijser, opgegroeid op het platteland als boerendochter, opgevoed met altijd ruimte voor creativiteit. Sinds 2018 gestart met mijn eigen onderneming HAPPY CIRCLE. “HAPPY CIRCLE is geboren uit liefde voor groen en creativiteit. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen gelukkiger wordt van natuur om zich heen. Ook geloof ik dat iedereen creativiteit in zich heeft. Ik doe er graag alles aan om ieders creativiteit te prikkelen. We hebben lifestyle producten, droogbloemen, unieke planten en dit-pakketten in onze webshop staan. Geven creatieve workshops daar het hele land en genieten ervan als we onze creatieve ideeen tot leven kunnen laten komen in stylingprojecten. 

isabelle, happy circle, plantenhanger, blog interview, mevrouw monstera
Wat maakt jou bedrijf zo uniek?

Met mijn zelf ontworpen lifestyle producten en workshops wil ik bij andere creativiteit prikkelen. Ik laat mij graag inspireren door de natuur en werk graag met en in het groen. Ohw, ja en ik heb een mintgroene Piaggio Ape die Bella heet. Daarmee scheur ik het hele land door om vanuit workshops te geven of mijn pop-up store op te bouwen. 

piaggio ape, mintgroen, happy circle,  blog interview, mevrouw monstera
Vertel eens iets leuks wat je hebt meegemaakt met Happy Circle of met een klant.

Eigenlijk gebeurd er elke dag wel iets waar ik mij over verwonder. Maar half augustus is onze dochter geboren we hebben verschillende kaarten, pakketje en verassingen ontvangen van klanten, leveranciers en zelfs volgers van HAPPY CIRCLE zo bijzonder! Heel veel mensen heb ik nog nooit gezien maar door Instagram wordt alles zo tastbaar en laagdrempelig. Heel bijzonder om te merken dat mensen zo met je mee leven. 

Wat maakt het ondernemen nou zo leuk?

De ruimte om 200% je hart te volgen, vrij iets nieuws te kunnen testen zonder ellenlange vergaderingen en langs diverse toetsingscommissies én te blijven ontwikkelen. 

Welk product uit je webshop is jouw favoriet?

De HAPPY CIRCLE Baby is mijn favoriet op dit moment. Deze heb ik sinds kort opgeleverd en heb ik ontwikkeld door de combinatie van vraag en de zoektocht naar leuke stylingitems voor onze babykamer. 

happy circle, plantenhanger, hangplanten, mevrouw monstera
Happy Circle Baby
Wat ben je over 10 jaar aan het doen?

Ik hoop dat ik dan nog steeds voor 200% mijn hart kan volgen, dan is iedereen toch op zijn/haar best. 

Waar ben je het meest trots op?

Als ik kijk vanuit HAPPY CIRCLE dan ben ik heel erg trots op het feit dat ik in het tv-programma VTwonen weer verliefd op je huis begin dit jaar mijn ontwerp mocht delen. Ik ben ook heel dankbaar voor deze mogelijkheid! Via deze link kan je nog even terugkijken.

happy circle, plantenhanger, frans uyterlinde, vtwonen, blog interview, mevrouw monstera
Isabelle met Frans Uyterlinde van vtwonen

Welke plant is jouw favoriet & waar koop jij het liefst je planten?

Zaagcactus, Epiphyllum anguliger. 

Dit is mijn favoriet in de HAPPY CIRCLE Original. Ik koop deze het liefste in rechtstreeks via de kweker om hem zo aan mijn klanten te kunnen aanbieden. 

happy circle, plantenhanger, zaagcactus, blog interview, mevrouw monstera
Happy Circle Original met een zaagcactus

Heb je een goede planten(verzorgings)tip voor ons?

Dit is natuurlijk per plant verschillend. Zelf kies ik graag voor planten die tegen een stootje kunnen. 

Wat is jouw favoriete quote?

“Alles wat je aandacht geeft groeit.”

Waar kunnen we jou allemaal vinden?

www.happycircle.nl

Instagram: https://www.instagram.com/happycirclenl/

Facebook: https://www.facebook.com/happycircle.nl

Happy day!

PS. Zoals je misschien weet is er een limited edition van de HAPPY CIRCLE Original, namelijk: HAPPY CIRCLE Original Gold. Hij is zo mooi!!!⠀

Ben jij ook gek op kamerplanten en zou jij ook wel geïnterviewd willen worden door Mevrouw Monstera? Leuk! Stuur dan een mailtje naar mevrouwmonstera@kpnmail.nl

Nog meer Plantfan Interviews vind je hier!