Mijn eerste gastblog over planten!

Ik mocht voor het eerst een gastblog schrijven en wel voor Jellina Detmar Interieur & Styling blog! Jellina is bekend van haar succesvolle Instagram account @jellinadetmar. Ze woont samen met man en kids in een woonboerderij, die ze samen aan het verbouwen zijn. Dit kan je allemaal zien en volgen op haar blog. Als je houdt van een industrieel en stoer interieur moet je haar zeker gaan volgen!

Oproep voor gastbloggers

Op Instagram zette Jellina een oproep voor gastbloggers over planten. Deze post had ik helemaal niet gezien, maar Mirjam van @_bymir_ zag het wel en tagde me of het iets voor mij was! Nou, dat leek me zeker wel wat! Dus gelijk Jellina een berichtje gestuurd en zo kwam het balletje aan het rollen! (Nog bedankt hé Mirjam!😉)

monstera deliciosa, gastblog, plantenblog, kamerplanten
Waar ga je dan over bloggen?

Maar ja, en dan? Waar ga je dan over bloggen? Er zijn zoveel planten en dingen rondom planten waar je over kan schrijven! Toen ik las dat 1 van Jellina’s favoriete planten de Monstera deliciosa is, wist ik het! Nou zijn er natuurlijk al veel blogs geschreven over deze grote groene vriend, maar daar kan die van mij ook wel bij, dacht ik zo!😅

Een lekker informatief blogje

Vervolgens heb ik al mijn kamerplantenboeken uitgespit en alles wat ik maar kon vinden over de Monstera deliciosa verzameld en daar een blog over geschreven. Over de verschillende soorten die er zijn en natuurlijk verzorgingstips, het is al met al een lekker informatief blogje geworden. Als je deze blog gaat lezen weet je (bijna) alles over de Monstera deliciosa!

monstera deliciosa

1 van mijn favorieten

Natuurlijk heb ik deze kamerplant zelf in ook huis, want het is ook 1 van mijn favorieten. Fijn, zo kon ik mooi onze eigen Monstera shooten voor de foto’s. Want tja, een blog is niet compleet zonder mooie plaatjes! Een paar foto’s zie je ook in deze blog.

Jullie zullen nou onderhand wel nieuwsgierig zijn en willen vast ook deze gastblog gaan lezen! Ga maar gauw naar www.jellinadetmar.nl!

Veel leesplezier en groene groetjes,

Joanike