craig milran, plantstyling slaapkamer

Plantstyling | Inspiratie voor een groene slaapkamer vol kamerplanten

Geschreven door:
Geschreven door:

Mevrouw Monstera

Heb jij al planten op je slaapkamer staan? In deze blog vind je plantstyling inspiratie voor je slaapkamer hoe je dit stijlvol kan aanpakken. Uit meerdere onderzoeken blijkt dat kamerplanten op je slaapkamer echt aan te raden zijn! Ze zorgen voor schone lucht en hebben een rustgevende uitstraling. Dus niet alleen een goed kussen en een matras, maar dus ook kamerplanten kunnen bijdragen aan een goede nachtrust. Dat is natuurlijk precies wat we willen. Maar zeg nou zelf het is toch heerlijk om zo te kunnen slapen in een groene oase.

Op je slaapkamer zet je als het goed is dagelijks je raam open om te luchten. Het kan dan best wel koud worden en niet alle kamerplanten kunnen hier goed tegen. Informeer daarom altijd even goed of je kamerplant wel geschikt is voor op je slaapkamer. In ieder geval kun je Cactussen, vetplanten, Yucca’s, Sansevieria’s, Hedera’s en Clusia’s er prima neerzetten. Deze planten kunnen prima tegen kou en zijn ook nog eens gemakkelijk te verzorgen!

Heb jij zin gekregen om aan de slag te gaan om je slaapkamer groener te maken, maar nog geen idee waar te beginnen? Laat je dan inspireren door deze geweldige slaapkamers die ik vond op Instagram!

 
Plantstyling slaapkamer
📷 @dorringtonr
Plantstyling slaapkamer
📷 @tinynest183
craig milran, plantstyling slaapkamer
📷 @craigmilran
Plantstyling slaapkamer
📷 @plantmama_mania
Plantstyling slaapkamer
📷 @shellsloft
slaapkamer plantstyling
📷 @gojungle
Plantstyling slaapkamer
📷 @sonia.growingajungle
Plantstyling slaapkamer
📷 @_saralouisa
Slaapkamer plantstyling
📷 @brianpuruiz
plantstyling-slaapkamer
📷 @munichjungle

Wat een heerlijke slaapkamers zijn dit toch hé! Je zou gelijk al je plantjes naar boven slepen! Ik hoop dat je hiermee veel plantstyling inspiratie hebt gekregen voor jou slaapkamer en lekker aan de slag kunt gaan. Met een paar mooie planken boven je bed en wat hangplanten erbij maak je er al een geweldige mooie groene oase van. Slaap lekker en sweet dreams!