best.fronds.forever, badkamer, plantstyling

Plantstyling Inspiratie | Zo style je planten op de badkamer!

Geschreven door:
Geschreven door:

Mevrouw Monstera

Ben jij op zoek naar plantstyling inspiratie voor je badkamer? In deze blog heb ik de mooiste groene badkamers verzameld om lekker inspiratie op te kunnen doen!

De meeste van ons zijn dol op inspiratie, daarom kunnen we uren scrollen door Instagram en Pinterest. Ik ben er ook zo 1!😄 Veel mooie afbeeldingen die mij inspireren pin ik dan ook op mijn Pinterestaccount, zodat ik ze later altijd op kan zoeken. Ook op het gebied van planten en plantstyling kom ik veel moois tegen en die ga ik regelmatig hier met jullie delen! Van onze eigen badkamer zit er ook een foto tussen!

vineandvintage, badkamer, plantstyling
📷 @vineandvintage
best.fronds.forever, badkamer, plantstyling
📷 @best.fronds.forever
iloveplantsuk
📷 @iloveplantsuk
Plantstyling badkamer
📷 @cozywonderspots
Plantstyling badkamer
📷 @consideredlife
Plantstyling badkamer
📷 @hangingplantgang
casabinus, badkamer, plantstyling
📷 @casabinus
thistlegrass, badkamer, plantstyling
📷 @thistlegrass
Plantstyling badkamer
📷 @bellandmodern
Plantstyling badkamer
📷 @huiswaarts
Plantstyling badkamer
📷 @huiswaarts
badkamer, kamerplanten, feng shui
📷 @mevrouwmonstera

Tot slot onze eigen badkamer! Eigenlijk sluipen hier ook steeds meer plantjes binnen, gezellig! (Al zitten er hier ook een paar kunstplanten bij, zie jij ze?)😊

Wat een gave badkamers allemaal hé! Natuurlijk hoef je je badkamer echt niet vol te zetten of hangen, met een paar planten creëer je ook gelijk al een fijn sfeertje op je badkamer. 1 Ding is wel belangrijk: je hebt echt een raam met daglicht nodig. Sommige huizen hebben inpandige badkamers zonder ramen, hier zal een plant het niet gaan overleven. Met kunstplanten bijvoorbeeld zou je toch een beetje sfeer kunnen creëren.

Let wel op, helaas zijn niet alle kamerplanten geschikt voor de badkamer. Geschikte planten voor de badkamer zijn o.a. Varens, Graslelie, Lepelplant, Aloë vera, Sansevieria’s, Scindapsus pictus, Bromelia’s en Airplants.

Wil je graag weten hoe je het beste voor Aloë vera’s kunt verzorgen? Lees het hier!

Ik hoop dat je met deze blog veel plantstyling inspiratie hebt opgedaan voor nog meer sfeer op je badkamer! Heb jij groene vriendjes op je badkamer staan? Laat het me weten in de reacties!