Plantstyling | Inspiratie voor een fijn thuiskantoor

Werk jij ook thuis? En wil je ook zo graag kamerplanten op je thuiskantoor zetten, maar weet je niet zo goed hoe je dit allemaal moet inrichten en stylen? In deze blog laat ik je een aantal plantstyling ideeën zien voor jou thuiskantoor. Van deze fijne werkplekken met kamerplanten krijg je vast inspiratie!

Als je thuiswerkt wil je namelijk ook graag productief zijn en kamerplanten werken hier heel goed bij. Uit onderzoek is ook gebleken dat groen om je heen ook goed is voor je concentratievermogen en je creativiteit. Daarbij, van planten om je heen wordt je sowieso blij toch! Nou nog plantstyling inspiratie opdoen en thuiswerken wordt een stuk fijner!

thuiswerkplek, werkplek, workspace, home office, kamerplanten, inspiratie, thuiswerken, inrichten, ideeën
@alina.fassakhova

Zou je graag willen weten welke kamerplanten je het beste kan neerzetten op je thuiskantoor? Lees dan deze blog hierover!

Wat een geweldige werkplekken hé! Onze eigen home office ga ik binnenkort ook maar eens aanpakken, nog meer plek voor plantjes!😉Ik hoop dat je voor het inrichten van jou thuiskantoor ook toffe plantstyling inspiratie hebt opgedaan om het thuiswerken nog fijner te maken!

Als je nog op zoek bent naar kamerplanten voor je thuiskantoor dan heb ik een handige tip voor je! Met de Groene Thuiswerk Box van Plantje.nl kan je je thuiswerkplek voordelig transformeren tot een fijn plekje!

Groene groetjes,

Joanike

Dit vind je misschien ook leuk
8x Een origineel plant cadeau voor plantenliefhebbers
Lezen
Stijl je plantenhoek op 1 van deze 6 originele manieren!
Lezen
6x moderne regenton om water te besparen
Lezen
Kamerplanten tips & ideeën voor een stijlvol balkon
Lezen