Urban Jungle Planner

Geen water meer vergeten met de Urban Jungle Planner!

Geschreven door:
Geschreven door:

Mevrouw Monstera

We hebben het allemaal druk met werk, gezin, sport en social life waardoor het verzorgen van je groene vriendjes er wel eens bij in schiet. Wanneer had je nou ook alweer de plantjes voor het laatst water gegeven? En was het nou 2 weken of 3 weken geleden dat je plantenvoeding had gegeven? Heel herkenbaar, daarom heb ik een handige Urban Jungle Planner ontworpen! En om de Planner er ook een beetje stylish uit te laten zien heb ik er zelf kamerplantjes bij getekend!😃

Maar hoe gebruik je deze gratis Urban Jungle Planner nu precies? Dat leg ik je hieronder uit en is echt appeltje-eitje! Het makkelijkst is om ze uit te printen, je kan er zoveel uitprinten als je wilt.

  • Vul als eerste de maand in.
  • Onder ‘Planten schrijf je al je groene vriendjes op.
  • Zet een vinkje op de dag dat je water hebt gegeven, bijvoorbeeld op 5 mei, dan zet je een vinkje onder de 5.
  • Op de dag dat je plantenvoeding hebt gegeven zet je een kruisje.
Urban Jungle Planner, water geef planner, overzicht, water geven, vergeten, planten planner

Op deze manier kan je precies terug zien wanneer je dus voor het laatst water en voeding hebt gegeven! Ook is deze Planner handig als je juist teveel water geeft. Verdiep je ook altijd even in je plant hoeveel water hij nodig heeft, een cactus geef je minder vaak water als je Bananenplant.

Wil je ook aan de gang met deze handige Planner? De gratis Urban Jungle Planner kan je hieronder downloaden.

 

Ik ben heel benieuwd wat jij van deze Urban Jungle Planner vindt! Heb jij verbeterpuntjes of andere handige dingetjes die erbij mogen? Het is mijn bedoeling om in de toekomst deze Planner te gaan uitbreiden, graag hoor ik dan ook van jullie wat jullie handig zouden vinden, dan kan ik dit allemaal meenemen in het ontwerpen. Laat het me weten in de reacties hieronder!