Planten met korting? Ga voor voordeel met een Plantenpakket!

Geschreven door:
Geschreven door:

Mevrouw Monstera

Hou jij ook van voordeeltjes? Bestel dan eens een plantenpakket! Doordat er meerdere kamerplanten in 1 doos zitten heb je vaak veel voordeel. Er zijn kamerplanten webshops waar je kunt kiezen uit meerdere kant en klare pakketten. Bijvoorbeeld een diervriendelijke plantenbox of een pakket met tropische soorten. In deze blog zet ik de leukste plantenboxen voor je op een rij!

Kantoor Plantenbox

Werk jij ook veel thuis? Wist je dat kamerplanten op je werkplek veel voordelen heeft? Ze zuiveren namelijk de lucht, waardoor je veel geconcentreerder kan werken en dus veel productiever bent! Gauw je kantoor groener maken dus met deze Kantoor Plantenbox van Plantje.nl! In deze box zitten maar liefst 6 kamerplanten en het zijn ook geen kleintjes. Erin zitten een Monstera deliciosa, Musa dwarf cavendish, Strellitzia nicolai, Howea forsteriana, Calathea orbifolia en een Alocasia portadora.

Liever een andere Plantenbox? Kijk dan zeker eens op de site van Plantje.nl, want ze hebben nog heel veel andere!

Kamtoor Plantenbox
6 stuks

 

Wil je graag weten hoe je de Strelitzia nicolai moet verzorgen? Lees daar meer over in deze blog.

 
Diervriendelijke pakket

Als je huisdieren hebt en je wilt graag kamerplanten, dan kan je kiezen voor dit handige pakket met diervriendelijke kamerplanten. Deze set bestaat uit 3 fijne kamerplanten, een Kokospalm, een Hertshoornvaren en een Goudpalm. De mandjes zitten er ook bij en zijn gemaakt van zeegras. 

 

Diervriendelijke Pakket
3 stuks
 
Easy Care Set

De Easy Care Set van PLNTS.com bestaat, je raad het vast al, uit 3 supermakkelijk te verzorgen kamerplanten. Ideaal plantenpakket voor als je niet zulke groene vingers hebt. In dit pakket zitten de Areca lutescens (Goudpalm), Zamioculcas Zamiifolia (ZZ plant) en de Sansevieria Fernwood Mikado. Allemaal stuk voor stuk stoere en sterke planten, die je gerust eens mag vergeten. Bij deze set zit ook voor iedere plant een duurzame plantenmand van zeegras.

Verder kan je bij PLNTS.com nog kiezen uit de Diervriendelijke Set (zie hierboven), Urban Jungle Set en de Air Purifying Set, voor ieder wat wils dus! 

Easy Care Set
3 stuks
Algemene banners
 
Jungle Mix

Met deze mix haal je in 1 klap een gezellige uitstraling in huis! Het leuke van deze set is dat je ook nog eens kan kiezen uit verschillende kleuren potten, want deze zitten er ook bij! Nog een leuk extraatje is dat je Culvita universele plantenvoeding erbij kan bestellen. Met deze voeding kan je een jaar lang je plantjes extra verwennen.

Jungle Mix
3 stuks
 
Hippe groene kamerplanten pakket

Ook op bol.com vind je toffe combi pakketen, zoals deze Hippe groene kamerplanten pakket van BOTANICLY. In deze doos zit de populaire Ficus, Syngonium, Dieffenbachia en een Koffieplant. 2 Groene planten en 2 planten met bonte bladeren. En deze groene vriendjes staan graag op een lichte plek, maar niet in de zon.

Is dit plantenpakket toch niks voor jou? Zoek bij bol.com eens op ‘kamerplanten pakket’ en er komt nog veel meer leuks te voorschijn!

Hippe Kamerplanten Pakket
4 stuks

Er zijn nog veel meer plantenpakketten die hier in het rijtje kunnen, maar dan wordt de blog wel erg lang! Dit zijn wat mij betreft wel de leukste, maar smaken verschillen natuurlijk! Ga jij iemand verrassen met zo’n tof en voordelig plantenpakket? Of ga je lekker jezelf verwennen! Plantjes kan je immers nooit te veel hebben!😉

Deze blogpost bevat affiliate links. Dat betekent dat als jij op een link klikt en bij dat bedrijf iets koopt, ik hiervoor een kleine vergoeding ontvang. Jij betaalt hier uiteraard niks extra voor. Heb je hier vragen over? Lees dan de advertentie disclaimer.